avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este legal sa cer statele de plata din contabilitate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este legal sa cer statele de plata din contabilitate dacă iau ...

Este legal sa cer statele de plata din contabilitate dacă iau salariul pe card? Ca nu vor sa mi le dea
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:52, 3 Mai 2022
Nu au cum sa va dea statele de plata ...
Codul Muncii ,
Art. 163
(1) Salariul este confidenţial, angajatorul având obligaţia de a lua măsurile necesare pentru asigurarea confidenţialităţii.
...
Atunci fluturasi de salariu
Fluturasul de salariu nu a fost si nu este reglementat legal. Prin urmare, angajatorul nu este obligat sa distribuie salariatilor fluturasi de .salariu .... insa, potrivit art. 81 alin. (2) din Codul fiscal, platitorul de venituri este obligat sa elibereze contribuabilului, la cererea acestuia, un document care sa cuprinda cel putin informatii privind: datele de identificare ale contribuabilului, venitul realizat in cursul anului, deducerile personale acordate, impozitul calculat si retinut. Documentul eliberat contribuabilului, la cererea acestuia, nu reprezinta un formular tipizat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul refuza sa-mi dea, desi i-am solicitat in scris acest ... croberta croberta Angajatorul refuza sa.mi dea, desi i.am solicitat in scris acest lucru, fisele fiscale pe o anumita perioada de timp. Care e baza legala conform careia e ... (vezi toată discuția)
Angajator demonstrarea platii taxelor si impozitelor pentru salariul angajatului cosmin19801980 cosmin19801980 Buna ziua, Mai jos prezint urmatoarea situatie, sper sa ma puteti ajuta si va multumesc in avans. Situatia: Am lucrat in Bucuresti la or firma pentru ... (vezi toată discuția)
Formularul 205 ioanaciulei ioanaciulei Ca salariat in cadrul serviciului \\"Resurse umane\\", cum si ce eliberez la cererea angajatilor pentru anul 2012 in loc de fise fiscale, de exemplu pentru ... (vezi toată discuția)