a rog frumos daca se poate sa-mi dati raspuns la o problema
locuiesc la bloc, iar administratorul de asociatie ne-a cerut acordul scris pt.a instala niste antene de telefonie pe bloc pe motiv caci cu banii incasati pe chiria lor ne va izola blocul pe exterior,plus multe altele, au trecut 3 ani de atunci,iar acum dorim sa izolam blocul si ne-am dus sa-i propunem acest lucru si se tot fofileaza si nu ne da unraspuns concret plus am cerut sa vedem si noi locatarii acel contract si ne spune ca nu e treaba noastra noi avem vreun drept in acest caz? va multumesc anticipat.
Solicitati in scris Presedintelui Asociatiei de Proprietari,sa va puna la Dispozitie orice document care tine de Asociatie.Legea230/2007 la articolul 10 va da acest drept,si obliga deci, Administrartia sa va puna la dispozitie documentele solicitate
va multumesc f mult pt.raspuns,insa am fost impreuna cu locatarii si administratorul ne-a comunicat ca nu e dreptul nostru sa ne arate acel contract de inchiriere pe motiv k e incheiat intre asociatie si firma cosmote si k e confidential si totusi aceste lucruri s-au intamplat in urma acordului nostru pe baza de tabel cu semnatura fiecaruia.
am eu o vaga banuiala ca a facut nevazuti banii. evident ca e treaba tuturor pentru ca toti sunteti coproprietari pe partile comune. daca va insista in aceasta atitudine, ii puteti face plangere penala pentru delapidare.
Trimiteti o solicitare a ceea ce doriti sa stiti cu confirmare de primire. Daca nu va raspunde, faceti o reclamatie la Primarie, si apoi eventual , o plandere la parchet, deoarece posibil sa fi bagat banii in buzunar
Antene gsm
marpl2005
Suntem o asociatie de proprietari constituita din doua blocuri(la distanta de 10cm unul de celalalt), pe unul din blocuri este montata o antena GSM pentru care ... (vezi toată discuția)