avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrebare verificare legalitate constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrebare verificare legalitate constructie

ce pot face, cui sa ma adresez in cazul in care o persoana si-a construit o cladire mi-a obturat geamul si accesul la podul casei , pentru a-mi repara cosul de fum si acoperisul?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:18, 14 August 2013
Deschideti proces civil.
Puteti sesiza si Inspectoratul de stat in constructii daca nu a avut autorizatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cos de fum a vecinului in apropierea casei mele gabrielli68 gabrielli68 Buna ziua! In acest an am terminat casa noua, cu autorizatie de constructie, receptie facuta in luna aprilie, locuiesc in ea din mai 2017. Simultan s-a ... (vezi toată discuția)
Probleme constructie acoperis casa scarii Ramona19 Ramona19 Buna ziua, locuiesc la bloc, la etajul 1/4 si am o problema cu seful de scara care a decis sa faca un acopris deasupra casei scarii,acesta fiind sub geamul ... (vezi toată discuția)
Cos de fum la bloc lloryshyka lloryshyka Buna seara, locuiesc la etajul 1 (unu)al unui imobil cu 4 (patru) etaje, vecina de la parter are ca sursa de incalzire soba pe lemne cu cosul de fum ridicat ... (vezi toată discuția)