Ramona19 a scris:
locuiesc la bloc, la etajul 1/4 si am o problema cu seful de scara care a decis sa faca un acopris deasupra casei scarii,acesta fiind sub geamul camerei mele cu care nu sunt de acord nici eu nici altii locatari ai blocului.
Intrebarea mea este daca are voie sa faca acest lucru, de fapt deja l-a facut,fara autorizatie de constructie de la primarie sau proiect???
Si ce mai pot face in cazul acesta sau cui ma pot adresa pentru o plangere???
Si daca este legal sa puna aceasta constructie din cadru metalic si plexid sub geamul camerei mele???
1-Din expunerea dvs ,rezulta ca seful de scara a executat acoperis deasupra accesului in scara
Dvs sustineti ca acoperisul este
"sub geamul camerei mele";afirmatia dvs conduce la ideea ca imobilul dvs are o compartimentare atipica,daca precizati ca geamul dvs este sub acoperisul realizat la nivelul casei scarii rezulta ca dvs locuiti la subsol
2-Pentru lmurirea cadrului de executare acoperire cale de acces,in calitatea de proprietar in temeiul art 10 din L nr 230/2007 si art 12 A c) din HG nr 1588/2007 aveti dreptul sa solicitati presedintelui sa va prezinte documentele -daca exista in baza carora s-a realizat acoperisul
3-Daca nu primiti raspuns de la presedintele de asociatie,aveti dreptul sa sesizati oficial Directia corp Control din primarie si Inspectoratul de Stat in Constructii