avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1750 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Firma inregistrata numai cu TVA intracomunitar - cum ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Firma inregistrata numai cu TVA intracomunitar - cum se procedeaza pentru inregistrarea TVA in tara?

Pentru o firma inregistrata in scopuri de TVA numai pentru spatiul intracomunitar se doreste inregistrarea in scopuri de TVA si in tara - Care este procedura?

Administratorul trebuie sa mearga la Administratia Financiara sa depuna o cerere? De ce documente are nevoie si cat timp dureaza inregistrarea?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Alexandru Arsu , Contabil 22:16, 14 August 2013
Formularul 010 si anexa 2 la 010 validata, listata si salvata pe cd.
Pentru restul documentelor intrebati la administratia de care apartineti pentru ca difera de la o administratie la alta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sc nou infiintata - declaratie de inregistrare in scopuri de tva ellinia ellinia Buna ziua! O SC nou infiintata, aug 2013 care doreste sa fie platitor de TVA, ce declaratie trebuie sa depuna la Finante: 098 sau 010? Multumesc. (vezi toată discuția)
Decl 010 si 070 cu anexe eda_68 eda_68 ma ajuta cineva cu anexa la decl 010 si 070 in format pdf eu nu reusesc sa o salvez (vezi toată discuția)
Firme noi infintate nu pot alege sa fie platitoare de tva? elana50 elana50 Buna ziua, am citit undeva ca o firma nou infintata nu poate deveni platitoare de TVA(chiar daca alege la infintare de doreste sa fie SRL platitor de TVA) ... (vezi toată discuția)