declaratiile am reusit sa le deschid dar anexa la cererea de inscriere in scopuri de tva .
Cu alte cuvinte am un II care se declara platitor de tva dar se inscrie si in registrul operatorilor intracomunitari. Nu am inteles bine eu ?!- se face declaratia 070 si se ataseaza anexa la cererea in scopuri de tva in format pdf pe cd respectiv hartie+ restul de acte care complecteaza dosarul. Pentru 095 - intracomunitare la fel. Gresesc eu ...
La I.I. inscrierea ca platitor de T.V.A. este mai simpla. Mergeti la unitatea teritoriala A.N.A.F. de care apartineti. Imi cer scuze ca in acest moment nu pot da un raspuns mai complet.
am rezolvat problema - a fost intradevar simpla. Pentru cei care nu stiu se depune formularul 070 impreuna cu anexa de la 010 cu punctaj ( pentru II nu este nevoie decat in farmat hartie ) pe care o puteti complecta in maxim 5 minute.Pentru cei care doresc sa faca si livrari sau achizitii intracomunitare le recomand ce mi-au recomandat si mie sa se depuna impreuna - economisesc timp si stat pe la usile de la ANAF.Succes tuturor si multumiri celor care m-au ajutat.
Declaratia 095
alice53
Pentru achizitii intracomunitare si inscrierea in registru intracomunitar se mai depune declaratia 095 ?
Va rog daca stie cineva despre acest aspect si daca ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.