avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Decl 010 si 070 cu anexe
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Decl 010 si 070 cu anexe

ma ajuta cineva cu anexa la decl 010 si 070 in format pdf eu nu reusesc sa o salvez
Cel mai recent răspuns: eda_68 , utilizator 14:05, 3 Decembrie 2015
Vedeti daca va ajuta aceste link-uri
[ link extern ]

[ link extern ]
declaratiile am reusit sa le deschid dar anexa la cererea de inscriere in scopuri de tva .
Cu alte cuvinte am un II care se declara platitor de tva dar se inscrie si in registrul operatorilor intracomunitari. Nu am inteles bine eu ?!- se face declaratia 070 si se ataseaza anexa la cererea in scopuri de tva in format pdf pe cd respectiv hartie+ restul de acte care complecteaza dosarul. Pentru 095 - intracomunitare la fel. Gresesc eu ...
La I.I. inscrierea ca platitor de T.V.A. este mai simpla. Mergeti la unitatea teritoriala A.N.A.F. de care apartineti. Imi cer scuze ca in acest moment nu pot da un raspuns mai complet.
am rezolvat problema - a fost intradevar simpla. Pentru cei care nu stiu se depune formularul 070 impreuna cu anexa de la 010 cu punctaj ( pentru II nu este nevoie decat in farmat hartie ) pe care o puteti complecta in maxim 5 minute.Pentru cei care doresc sa faca si livrari sau achizitii intracomunitare le recomand ce mi-au recomandat si mie sa se depuna impreuna - economisesc timp si stat pe la usile de la ANAF.Succes tuturor si multumiri celor care m-au ajutat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere roi persoana fizica danutza123 danutza123 Buna ziua! As dori cateva lamuriri in privinta procedurii de inscriere in Registrul operatorilor intracomunitari. Am semnat, ca persoana fizica (fara ... (vezi toată discuția)
Firma de transport intracomunitar ASKIM3GET ASKIM3GET Buna seara Am infiintat o societate cu obiect de activitate transport intracomunitar de marfuri. Transportul se fa realiza din Italia catre alte tari din UE ... (vezi toată discuția)
Declaratia 095 alice53 alice53 Pentru achizitii intracomunitare si inscrierea in registru intracomunitar se mai depune declaratia 095 ? Va rog daca stie cineva despre acest aspect si daca ... (vezi toată discuția)