avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Ce taxe se plateste pentru un autoturim?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Ce taxe se plateste pentru un autoturim?

Am un cielo fabricat in anul 2004, cumparat de la un prieten in 2008. Acum as vrea sa-l vand. Ce taxe se platesc?( in total, nu numai de mine ). Un coleg mi-a spus ca e posibil sa se plateasca si taxa de prima inmatriculare, deoarece pana acum nu a fost platita la aceasta masina ( nu trebuia). Este adevarat?
Adevarat. Acum se numeste timbru de mediu. In general e mare, ex 800 eur pentru un Matiz (micul gigant). La Cielo trebuie calculat ...dar nu cred ca este mai mica decat la gigant !!!
Noul proprietar isi face asigurare pe numele lui, plateste doua chitante de aproximativ 100 lei, face identificarea la rar - 120 lei, plateste timbrul de mediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe vanzare-cumparare masina valentinainna valentinainna Buna! As vrea sa cumpar o masina romaneasca din 2004,euro3.E in stare buna,ruleaza,cu taxele platite la zi. V-as ruga sa imi spuneti ce taxe trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu pentru un autoturism cumparat in 2012 pasatmadalina pasatmadalina Buna ziua. In Decembrie 2012 am cumparat un autoturism Daewoo Matiz fabricat in anul 2003, dar fiind in perioada Sarbatorilor de iarna nu am reusit sa ajung ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare plãtita (înainte de 15 martie) - dosar de înmatriculare refuzat observ observ Ca sa luam lucrurile în ordinea lor cronologica: [b]08.03.2013[/b] - M-am prezentat la Finanțe pentru calcularea taxei de poluare. Am primit un ... (vezi toată discuția)