avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit drepturi de autor
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit drepturi de autor

Bun a ziua, imi puteti zice va rog ce impozit se percepea pe veniturile obtinute in anul 2009 si 2010 dintr un ctr pe drepturi de autor care mergea in paralel cu un ctr individual de munca. atat ctr pe drepturi de autor cat si ctr individual de munca erau incheiate cu acelasi angajator. multumesc

Alte discuții în legătură

Probleme cu asigurarile de sanatate pe venitul din drepturile de autor daydr3am3r daydr3am3r Buna ziua In urma inceracarii mele de a obtine o adeverinta de asigurat am aflat ca nu am asigurarile platite pentru venitul pe drepturi de autor. Situatia se ... (vezi toată discuția)
Contract de drepturi de autor si itm Beatrix20091980 Beatrix20091980 Buna ziua. Am incheiat un contract de drepturi de autor ca persoana fizica neautorizata pentru realizarea unui site cu o firma. Mai trebuie vreun alt fel de ... (vezi toată discuția)
Drepturi indemnizatie crestere copil fotopoulus fotopoulus buna ziua, lucrez cu cim si ctr pe drepturi de autor din anul 2006.in anul 2010 am intrat in concediu crestere copil, ambele ctr fiind suspendate cf legii. ... (vezi toată discuția)