avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Drepturi indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Drepturi indemnizatie crestere copil

buna ziua, lucrez cu cim si ctr pe drepturi de autor din anul 2006.in anul 2010 am intrat in concediu crestere copil, ambele ctr fiind suspendate cf legii. dosarul a fost depus asa cum prevedea legea respectandu se termen si documente. din iunie 2010 si pana in mai 2012 am beneficiat de indemnizatie pt crestere copil. in aceasta luna m am trezit cu un tel prin care imi solicitau declaratia 250 pe anii 2009 si 2010 ( la dosar erau declaratiile 200 pe anii 2009 si 2010 si adeverintele eliberate de angajator). dupa ce am obtinut decl 250 si le am prezentat la o functionara care se reocupa de dosar si dupa fel si fel dw calcule facute de mai multi functionari mi se comunica ca trebuie sa dau inapoi 39.000 ron, deoarece pe deciaratiile 250 apar venituri mult mai mici raportate la brutul din declarațiile 200. functionara zice ca nu am bifat pe decl 200 in ce sistem sa calculeze impozitul si s a calculat in sistem forfetar, eu fiind cea care trebuie sa platesc diferenta de impozit si sa imi fac rectificare pe decoaratia 200. va rog sa imi spuneti ce sa fac deoarece eu doar am lucrat, am luat salariul exact cat e pe adeverinta eliberata de angajator si impozitele s au platit. multumesc

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil danam2004 danam2004 Buna ziua, Sunt din Timisoara si va scriu in legatura cu dificulatile pe care le intampin in legatura cu calculul indemnizatiei pentru cresterea ... (vezi toată discuția)
Pfa ZamfirM ZamfirM Am preluat un pfa care de la inregistrare (2ani)nu a depus nimic, nu a platit nimic. Tot ce a facut in acesti 2 ani a taiat facturi si a incasat prin banca. ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar simoalin simoalin eu sunt chiar revoltata de acest impozit forfetar. am platit anul trecut, anul acesta era vorba ca se renunta la el, dar in ultimul moment s-a revenit. am ... (vezi toată discuția)