avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit impozit forfetar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

impozit forfetar

eu sunt chiar revoltata de acest impozit forfetar. am platit anul trecut, anul acesta era vorba ca se renunta la el, dar in ultimul moment s-a revenit. am depus declaratia 100 in 20.04.2010 care mi-a fost acceptata, in format vechi, unde am declarat impoz pe profit anticipat. si aceeasi suma am si platit-o. ieri am aflat ca de fapt trebuia sa declaram impozitul forfetar (care ar fi fost mai mare decat impoz pe profit calculat), sa se compare cu impoz pe profit calculat, etc, etc... asa cum am procedat anul trecut. acum sunt in dilema: trebuie sa fac o decl rectificativa si sa platesc diferenta?

si mai am o intrebare. aceasta minunata oug 34/2009 nu poate fi contestata sau atacata la nici un for european sau international???? sunt convinsa ca sunt multi ca mine si probabil ca am putea sa ne reunim fortele si sa facem ceva cu un avocat bun!!! nu se poate sa stam si sa fim bataia de joc a unora...
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 22:19, 27 Aprilie 2010
da, trebuie declaratie rectificativa , si platita si diferenta ...
au mai fost demersuri in sensul contestarii og 34 - au esuat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Microintreprindere impozit pe venit trim.4 clipa silvia clipa silvia Va rog sa ma ajutati... Microintreprindere 2009 Trim.1-impozit venit calculat si platit 252 Trim.2-impozit venit 0 ,impozit minim 367 inregistrat si ... (vezi toată discuția)
Statul imi este dator Kovacs K. Kovacs K. Buna ziua SRL in activitate.Intamplarea a facut,ca anul trecut (2008)am platit impozit pe profit mai mult decat trebuia.Pentru a recupera,in trimestrul 1am ... (vezi toată discuția)
Inregistrare impozit forfetar JENIFER JENIFER La trim 1 am calculat si platit un impozit pe profit de 7161.La 30.06.09 ,cumulat de la inceputul anului am impozit pe profit 2373,deci de plata 0.In ... (vezi toată discuția)