avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Infracþiuni privind comerþul electronic (Legea nr. ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Infracþiuni privind comerþul electronic (Legea nr. 365/2002) ºi Legea 161/2003 ºi Legea 39/2003 (art.8)

Deci,
Sunt inculpat intr-un dosar.

Obiect: infracţiuni privind comerţul electronic (Legea nr. 365/2002) şi Legea 161/2003 şi Legea 39/2003 (art.8)

Ieri am primit citatie cu mandat de aducere, pentru mine si tata iar la mama nu este cu mandat de aducere.

Mama nu era pana ieri in dosar.
De ce a aparut acum ?

Pe citatie la printi scrie: ... in proces cu : popescu, baicus si altii, iar la mine cu SC RDS ... .
Ce inseamna mai exact? Au declarat ceilalti doi ceva in potriva mea?
Nu se poate cunoaste ceea ce au declarat ceilalti si nici daca este adevarat sau nu ceea ce au declarat.

Aha, dar de ce mama nu a primit citatii pana acum, ca au mai fost ..., iar acum a primit odata cu mandat de aducere
C.p.p. pevede ca invinuitul sau inculpatul poate fi adus cu mandat chiar înainte de a fi fost chemat prin citaţie, dacă organul de urmărire penală sau instanţa constată motivat că în interesul rezolvării cauzei se impune această măsură.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura citatie gabi0708 gabi0708 O citatie trimisa de Politia Municipiului, Birou investigatii criminale, se transmite celui ciat in original sau in copie? (vezi toată discuția)
Proces penal lavinia.serban lavinia.serban Buna seara, As avea si eu o intrebarea si anume: Dupa cate termene motivate de neprezentare te poate aduce cu mandat intr-un proces penal in care ai ... (vezi toată discuția)
Citatie-mandat de aducere oltul oltul politia,parchetul nu poate sa emite mandat de aducere fără ca să fiu citat inainte? (vezi toată discuția)