Buna ziua , am fost implicat intr-un accident rutier masina mea fiind parcata regulamentar din spate am fost lovit de o persoana sub influenta alchool-ului avand 1,8 alchoolemie , manetionez ca in acest accident au fost victime , am cerut de la politie anexa 2 pentru asigurare dupa 1 luna de zile iar dosarul era incomplet avand in el doar declaratiile noastre . Am incercat sa bag la dosar si acetele de la IML iar acestea mi-au fost refuzate de catre politistul rutier . Ce pot face sa primesc anexa 2 pentru asigurare si cum pot face cu politistul? multumesc anticipat:((
Pentru fapta de vatamare corporala formulati plangere penala si atasati plangerii cerificatele eliberate de IML.
Daca vi se refuza eliberarea de informatii, sau acte, formulati o cerere scrisa pentru care solicitati numar de inregistrare.
Va multumesc frumos, mai am o intrebare persoanei din masina accidentata (victima) ii mai trebuie ceva de la IML avand in vedere ca i s-a scris in foaia medicala doar ca acuza niste dureri dar nu exista fracturi nimic? O interpretare a foii medicale?
Este clar daca politia v-a refuzat actele medicale. In dosarul cauzei trebuie sa existe un certificat medico-legal in care medicul legist trebuie sa precizeze numarul de zile de ingrijiri medicale acordate victimei.
Plangere penala
aurelia56
Sotul meu este parte vatamata in urma unui accident rutier. Are 20 de zile de spitalizare: fractura de femur (tija), fracturi ambele oase mana dreapta ... (vezi toată discuția)