avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident, anexa 2 pentru asigurare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident, anexa 2 pentru asigurare

Buna ziua , am fost implicat intr-un accident rutier masina mea fiind parcata regulamentar din spate am fost lovit de o persoana sub influenta alchool-ului avand 1,8 alchoolemie , manetionez ca in acest accident au fost victime , am cerut de la politie anexa 2 pentru asigurare dupa 1 luna de zile iar dosarul era incomplet avand in el doar declaratiile noastre . Am incercat sa bag la dosar si acetele de la IML iar acestea mi-au fost refuzate de catre politistul rutier . Ce pot face sa primesc anexa 2 pentru asigurare si cum pot face cu politistul? multumesc anticipat:((
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 20:19, 15 August 2013
Concret,care a fost temeiul invocat pentru refuzul de preluare documente de la IML ?
Pentru fapta de vatamare corporala formulati plangere penala si atasati plangerii cerificatele eliberate de IML.
Daca vi se refuza eliberarea de informatii, sau acte, formulati o cerere scrisa pentru care solicitati numar de inregistrare.
Va multumesc frumos, mai am o intrebare persoanei din masina accidentata (victima) ii mai trebuie ceva de la IML avand in vedere ca i s-a scris in foaia medicala doar ca acuza niste dureri dar nu exista fracturi nimic? O interpretare a foii medicale?
Este clar daca politia v-a refuzat actele medicale. In dosarul cauzei trebuie sa existe un certificat medico-legal in care medicul legist trebuie sa precizeze numarul de zile de ingrijiri medicale acordate victimei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala aurelia56 aurelia56 Sotul meu este parte vatamata in urma unui accident rutier. Are 20 de zile de spitalizare: fractura de femur (tija), fracturi ambele oase mana dreapta ... (vezi toată discuția)
Accident rutier pe trecere de pietoni Beatrice77sb Beatrice77sb Bu na ziua, in data02/08/2017 pe o trecere de pietoni, bunica mea, in etate de 85 de ani, in timp ce traversa regulamentar pe trecerea de pietoni a fost ... (vezi toată discuția)
Despagubiri pentru vatamare corporala intr-un accident de circulatie! aurelvultur aurelvultur In data de 22-06-2013 am avut un accident rutier grav cu distrugerea masinii de serviciu, fiind in timpul serviciului si vatamarea corporala(fractura ... (vezi toată discuția)