avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Factura proforma taxa Radio
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Factura proforma taxa Radio

Buna ziua,
Am primit o factura proforma cu taxa Radio pe anii 2010-2011. Firma nu functioneaza decat din oct 2011. Am inteles nu e obligatorie aceasta taxa, mai ales ca nici nu exista un radio la sediu.
Ma puteti ajuta cu cateva sfaturi pentru a scapa de aceasta taxa? Eventual daca aveti Hot ale instantei in acest sens, daca se ajunge la tribunal.

Alte discuții în legătură

Jurisprudenta taxa radio ContSters289528 ContSters289528 Buna ziua, Am primit o factura proforma cu taxa Radio pe anii 2011 - 2012. Firma nu functioneaza decat din oct 2011. Am inteles nu e obligatorie aceasta taxa, ... (vezi toată discuția)
Plata taxa radio pentru sediul social elwalentin elwalentin Am infiintat o firma cu sediul social la adresa mea de domiciliu. Desi platim taxa radio (familia), Radio Cluj ne-a trimis o factura proforma pe firma pentru ... (vezi toată discuția)
Facturi proforme societate radio difuziune dan_2015 dan_2015 Cum pot sa fac sa nu platesc facturile proforme venite de la societatea de radio difuziune. Mentionez faptul ca firma are doar sediu social si toata ... (vezi toată discuția)