avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Jurisprudenţă Jurisprudenta taxa radio
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

Jurisprudenta taxa radio

Buna ziua,
Am primit o factura proforma cu taxa Radio pe anii 2011 - 2012. Firma nu functioneaza decat din oct 2011. Am inteles nu e obligatorie aceasta taxa, mai ales ca nici nu exista un radio la sediu.
Ma puteti ajuta cu cateva sfaturi pentru a scapa de aceasta taxa? Eventual daca aveti Hotarari ale instantei in acest sens, daca se ajunge la tribunal.

Cel mai recent răspuns: ddianna , utilizator 10:59, 26 Septembrie 2013
Taxa radio (si mai exista si taxa tv) pleaca de la 2,5 lei /luna (la dvoastra cat este?) in functie de firma. Merita sa va judecati pentru 2,5 lei/luna?
Taxa radio-tv se plateste in toata europa. Si in romania exista lege pentru asa ceva.
Linkul este catre un blog care urmareste sa faca trafic de net, nimic mai mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura proforma taxa radio ContSters289528 ContSters289528 Buna ziua, Am primit o factura proforma cu taxa Radio pe anii 2010-2011. Firma nu functioneaza decat din oct 2011. Am inteles nu e obligatorie aceasta taxa, ... (vezi toată discuția)
Taxa radio civicapital civicapital Buna ziua. Am primit o somatie si o factura Proforma sa platesc taxa radio pentru SRL-ul meu pe ultimii 3 ani . Sediul firmei mele este acasa, unde din cate ... (vezi toată discuția)
Factura proforma de la soc rom radiodifuziune florina ciubotariu florina ciubotariu in luna 11 am primit factura proforma de la Societatea Romana de Radiodifuziune cu taxa radio-2012,taxa radio-2013.taxa radio-2014 total 360 lei. pe aceeasi ... (vezi toată discuția)