in luna 11 am primit factura proforma de la Societatea Romana de Radiodifuziune
cu taxa radio-2012,taxa radio-2013.taxa radio-2014 total 360 lei.
pe aceeasi adresa cu asediului firmei avem doua facturari la energia electrica una mono si una trifazica,pe pers fizica . pe ambele platim taxa radio.
Pe firma nu stiu sa mai fii platit,si intrebarea este daca e legal sa platesti din urma cu atata timp din moment ce la aceeasi adresa a fost si este platit de catre persoana fizica?multumesc. LA MULTI ANI!
Taxa radio TV persoane juridice nu este o taxa pe receptor sau adresa (cum gresit se intelege de cele mai multe ori), ci este un bir pus pe buzunarul persoanelor juridice, ca atare nu are importanta daca la adresa respectiva se mai plateste taxa si pe persoane fizica (asa este legea). V-au facturat din spate 3 ani, intrucat s-au incadrat in termenul general de prescriptie de 3 ani. Totusi, cele mai multe persoane juridice din Romania se incadreaza la valoarea de 6,5 lei per luna (adica 4 lei TV si 2,5 lei radio), care nu ar fi asa o o nenorocire. Verificati unde va incadrati! Si ..ca fapt divers, aceasta taxa abuziva se incaseaza in toate statele UE (doar ca la alte valori).
Notificare taxa radio
ivoboy
Buna seara. Am primit o notificare de la societatea romana de radiodifuziune, de achitare a unei taxe pentru un srl. Mentionez ca platesc aceasta taxa si ca ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.