avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Notificare taxa radio
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Notificare taxa radio

Buna seara. Am primit o notificare de la societatea romana de radiodifuziune, de achitare a unei taxe pentru un srl. Mentionez ca platesc aceasta taxa si ca pers fizica. Este corect sa platesc de 2 ori aceasi taxa? Daca nu ce trebuie sa fac.
Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 24 Martie 2014
ivoboy, utilizator
Cel mai recent răspuns: ivoboy , utilizator 22:26, 24 Martie 2014
NU platiti aceeasi taxa de doua ori. O platiti odata ca persoana fizica si odata ca persoana juridica. Daca ati mai fi avut o firma, trebuia sa o mai platiti odata. Acum cred ca ati inteles (cele 2(3) persoane sunt entitati diferite).
Da stiu ca sunt doua entitati diferite, problema este de ce trebuie sa platesc acea taxa ca pers juritica daca eu la sediul firmei nu am nici un receptor radio sau tv, nici auto pe firma.
Taxa radio-tv Nu este o taxa pe receptor, cum gresit se interpreteaza ci este un bir (legal, caci are in spate o lege), deci un bir pentru sustinerea radio si TV public. Este la moda si in Europa, nu numai la noi., etc , ar mai fi de spus destule cu titlu de can-can, dar nu esta cazul.
Mai la obiect, verificati poate va incadrati la 6,5 lei/luna (2,5 lei radio, si 4 lei TV), si scapati ieftin. Bafta!!
Ok multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura proforma de la soc rom radiodifuziune florina ciubotariu florina ciubotariu in luna 11 am primit factura proforma de la Societatea Romana de Radiodifuziune cu taxa radio-2012,taxa radio-2013.taxa radio-2014 total 360 lei. pe aceeasi ... (vezi toată discuția)
Plata taxei radio tv SilviaCraciun SilviaCraciun Buna ziua! Am primit o notificare de la Radiodifuziunea Cluj prin care incepand cu anul 2011 am de plata taxa radio tv, in calitate de persoana juridica. Sunt ... (vezi toată discuția)
Taxa pentru serviciul public de radiodifuziune platita de doua ori? Popa Victor Tudor Popa Victor Tudor In anul 2009 in primavara am deschis o firma cu sediul in locuinta personala la bloc. In anul 2010 la inceputul primaverii am suspendat activitea firmei. Am ... (vezi toată discuția)