Buna seara. Am primit o notificare de la societatea romana de radiodifuziune, de achitare a unei taxe pentru un srl. Mentionez ca platesc aceasta taxa si ca pers fizica. Este corect sa platesc de 2 ori aceasi taxa? Daca nu ce trebuie sa fac.
Va multumesc.
NU platiti aceeasi taxa de doua ori. O platiti odata ca persoana fizica si odata ca persoana juridica. Daca ati mai fi avut o firma, trebuia sa o mai platiti odata. Acum cred ca ati inteles (cele 2(3) persoane sunt entitati diferite).
Da stiu ca sunt doua entitati diferite, problema este de ce trebuie sa platesc acea taxa ca pers juritica daca eu la sediul firmei nu am nici un receptor radio sau tv, nici auto pe firma.
Taxa radio-tv Nu este o taxa pe receptor, cum gresit se interpreteaza ci este un bir (legal, caci are in spate o lege), deci un bir pentru sustinerea radio si TV public. Este la moda si in Europa, nu numai la noi., etc , ar mai fi de spus destule cu titlu de can-can, dar nu esta cazul.
Mai la obiect, verificati poate va incadrati la 6,5 lei/luna (2,5 lei radio, si 4 lei TV), si scapati ieftin. Bafta!!