avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Taxa Radio
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Taxa Radio

Buna ziua. Am primit o somatie si o factura Proforma sa platesc taxa radio pentru SRL-ul meu pe ultimii 3 ani . Sediul firmei mele este acasa, unde din cate stiu eu platesc taxa radio ca si consumator casnic. Va rog sa imi spuneti daca in acest caz mai sunt dator cu aceasta taxa. Se poate ca pentru acelasi loc de consum sa achiti de doua ori? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 09:37, 10 Iunie 2015
Taxa Radio si Taxa TV nu sunt taxe pe loc de consum si sunt obligatii (biruri) in sarcina firmelor, fie ca au, fie ca nu au receptoare radio sau TV. Taxa exista in toata Europa si are "menirea" sa sustina audio-vizualul public.
Totusi, in 95% din cazuri taxa este 2,5 lei/luna radio, si 4 lei/luna TV. Deci nu ar fi o suma mare.
Bafta!
Daca doriti sa nu mai platiti taxa radio se poate face cerere.
Multumesc. Despre asta ce ziceti?

www.avocatnet.ro/content/art...

Mie mi se cer 10 lei pe luna.
Ultima modificare: Marți, 9 Iunie 2015
civicapital, utilizator
civicapital a scris:

Despre asta ce ziceti?

Ce sa zicem, daca va vor executa silit, contestati executarea si invocati Decizia ICCJ, apoi vedeti ce se intampla (insa retineti ca decizia se refera doar la anumite situatii particulare).
Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio tv pe factura de electricitate instiintare finala!!! duminica_ionutz duminica_ionutz Buna seara, doar ce am primit o notificare din partea companiei de energie electrica prin care ma instiinteaza ca imi vor intrerupe furnizarea de energie ... (vezi toată discuția)
Jurisprudenta taxa radio ContSters289528 ContSters289528 Buna ziua, Am primit o factura proforma cu taxa Radio pe anii 2011 - 2012. Firma nu functioneaza decat din oct 2011. Am inteles nu e obligatorie aceasta taxa, ... (vezi toată discuția)
Taxa radio barbutadddddddddddddd barbutadddddddddddddd Ma poate ajuta cineva spunindu-mi daca [b]taxa radio [/b]este obligatorie! Pentru ca am vazut ,ca nu toate firmele sint somate s-o plateasca.Firma mea de ... (vezi toată discuția)