avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa mediu 2013
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa mediu 2013

am vindut recent un cielo fabricat in 1999 pe care il detineam de 5 ani ! era fabricat in romania ! cumparatorul trebuie sa plateasca taxa de mediu ? va rog sa-mi raspunda cineva ! multumesc !
da, la orice masina inmatriculata inainte de 2007, cand s-a inventat taxa, trebuie sa se plateasca taxa la prima schimbare de proprietar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata timbru de mediu savysb savysb Urmeaza sa achizitionez o masina, inmatriculata prima data in Romania in 2007. Citez: Conform reglementărilor legale privind timbrul de mediu pentru ... (vezi toată discuția)
Ce taxe se plateste pentru un autoturim? nacky1958 nacky1958 Am un cielo fabricat in anul 2004, cumparat de la un prieten in 2008. Acum as vrea sa-l vand. Ce taxe se platesc?( in total, nu numai de mine ). Un coleg mi-a ... (vezi toată discuția)
Noua taxa auto Andrei112011 Andrei112011 Buna ziua! Ma puteti ajuta si pe mine cu niste lamuriri legate de noua taxa auto? Eu detin un Cielo fabricat in 1996, prima inmatriculare fiind facuta in ... (vezi toată discuția)