buna ziua,va cer ajutorul in urmatoarea problema:
tatal meu a primit ordin de executare silita a apartamentului datorita restantelor.mentionez ca este pensionar si momentan pensia este singurl venit din casa,eu si fiul meu(nepotul celui in cauza) nu avem niciun venit.se poate face succesiunea ca sa preiau eu datoria?ce as putea face ca sa nu pierdem apartamentul?va multumesc
Din pacate ati dat cam putine informatii. Din ce inteleg mama dvs. nu mai este dvs si tatal nu ati facut succesiunea dupa aceasta. De asemenea, nu ati precizat ce fel de restante are tatal dvs.: de intretinere sau un credit bancar neplatit, cine va executa?Vreo banca sau asociatia de proprietari? Poate ar fi mai bine sa reveniti cu mai multe informatii.
buna ziua.revin cu cateva informatii.nu s-a facut succesiunea dupa mama si tatal meu are restante la intretinere.se poate ajunge la o intelegere in instanta,ce se poate face ca sa preiau eu datoriile si sa le platesc esalonat?va multumesc
De ce nu ati platit esalonat si pana acum ? De datorat , datorati si dvs pt ca folositi locuinta/ apa/ caldura etc, nu numai tatal are datorie la intretinere.
Nu stiu de ce ati asteptati sa ajungeti la judecata ca sa aveti de platit si aceste cheltuieli si apoi de executare..
Si cum vreti sa le preluati daca nu aveti venituri ? V-a impiedicat sa platiti faptul ca nu le preluaserati ?
Daca ati ajuns la proces si nu sunteti si dvs ca si mostenitor al mamei parte in proces si e numai tata sa ceara el o perioada de gratie de 6 luni.
patronul nu a facut contract de munca,deci nu aveam un act oficial din care sa rezulte veniturile ca sa cer poprirea pe venit.din data de 19 voi avea contract de munca,in situatia aceasta se poate cere plata esalonata?eu nu fac parte in proces ca mostenitor al mamei.va multumesc