avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita apartament
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita apartament

buna ziua,va cer ajutorul in urmatoarea problema:
tatal meu a primit ordin de executare silita a apartamentului datorita restantelor.mentionez ca este pensionar si momentan pensia este singurl venit din casa,eu si fiul meu(nepotul celui in cauza) nu avem niciun venit.se poate face succesiunea ca sa preiau eu datoria?ce as putea face ca sa nu pierdem apartamentul?va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:58, 18 August 2013
andreeastef a scris:

buna ziua.revin cu cateva informatii.nu s-a facut succesiunea dupa mama si tatal meu are restante la intretinere.se poate ajunge la o intelegere in instanta,ce se poate face ca sa preiau eu datoriile si sa le platesc esalonat?va multumesc

Daca va intelegeti cu creditorul se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie la banca a unui decedat ContSters301939 ContSters301939 Buna seara , Tatal meu cat timp traia a facut un imprumut la banca ,contractul fiind semnat doar de el dat fiind faptul ca mama nu a stiut nimic in legatura ... (vezi toată discuția)
Imprumut la banca,persoana decedata rodica-cris rodica-cris BUNA ZIUA! TATAL MEU A LUAT UN IMPRUMUT DE LA BANCA IAR DUPA 4 ANI A DECEDAT CONTRACTUL L-A SEMNAT DOAR TATAL MEU.MAMA NU LUCREAZA SI VREAU SA STIU CE SE ... (vezi toată discuția)
Succesiune complicata!!!!!!!!!!!! severinbrasov severinbrasov Tata lmeu a decedat in luna martie. La succesiune venim eu in calitate de fiu, si sotia sa, care nu m-a adoptat, mama mea fiind decedata. Am doua credite la ... (vezi toată discuția)