avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cesiune dosar ANRP, despagubiri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cesiune dosar ANRP, despagubiri

Buna am un dosar de despagubire pe legea 10 /2001 si dispozitia primita de la primarie in baza legi 247/2005 dosarul este din 2011 la anrp nesolutionat dosarul se refera la un imobil si teren mentinez ca dispozitia a fost data in 2010 eu dosarul l am cesionat in 2006!! de la o ruda care era foarte in varsta si care la depus la primarie in 2001!pt a continua eu demersurile notarul m a sfatuit sa fac cesiune pt a nu mai avea eventuale probleme cu alte rude ruda cu pricina a decedat .imobilul care a fost revendicat a fost demolat de comunisti dupa noua lege eu ar trebui sa primesc puncte sau bani in 2017 cred si voi primi am citit doar 15 la suta din profit fiind cesionar dupa grila notariala !in dispozitia de la primarie este trecuta legea 247 si evaluarea dupa standardele europene cum sa facut pana acum !!intrebarea este eu daca aveam dispzitia pe o lege recunoscuta ma voi incadra in ea sau voi primi pe noua lege repet eu fiind cesionar au trecut atatia ani !daca voi da statul in judecata ce sanse am sa primesc despagubirea la valoarea ei si integrala este in regula 85 la suta inpozitul? nu mai pot schimba nimic deoare ce matusa a decedat in 2008 sa pot renunta la cesiune ....sau as dori un sfat ce sa fac si ce sanse as avea .....multumesc

Alte discuții în legătură

Dosar legea 10/2001 constantin17 constantin17 Buna dam un dosar pe legea 10/2001 de despagubire pt un imobil si teren care au fost demolate de comunisti am dispozitia primariei pt despagubire iar dosarul ... (vezi toată discuția)
Anrp tergiverseaza un dosar, ce se poate face ? Cabinet avocat Mihai Gaita Cabinet avocat Mihai Gaita Antecesorul clientului a deţinut o clădire în extravilan, un soi de casă la ţară, clădire care nu a fost înscrisă în evidenţele de pubplicitate ... (vezi toată discuția)
Cesiune drepturi litigioase viKtoras viKtoras cesiune drepturi litigioase Legea 10/2001 (vezi toată discuția)