avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dosar legea 10/2001
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dosar legea 10/2001

Buna dam un dosar pe legea 10/2001 de despagubire pt un imobil si teren care au fost demolate de comunisti am dispozitia primariei pt despagubire iar dosarul este din 2011 la ANRP in dosar eu figurez ca cesionar casa a fost a unei rude care a decedat iar din 2007 mi a cesionat mie dosarul sa ma ocup de el .Dupa legea noua care sa dat anul trecut eu trebuie sa primesc puncte nu stiu cand?sau bani incapand cu 2017 in rate pe 7 ani dupa grila notariala dosarul meu a fost aprobat de primarie dupa legea veche care spunea evaluare dupa standarde europene.intrebare.1 Eu ca cesionar voi primi doar 15 la suta din diferenta de la bani platiti si evaluare? bani care i am dat rudei decedate in 2007? asa spune legea noua si in rate pe 7 ani? pot ataca in instanta sa obtin despagubirile integral? sau macar sa mi se ia in considerare cei 7 ani de cand am cumparat drepturile dosarul meu este nerezolvat de anrp inca stie cineva daca pot ataca in instanta si sa primesc macar bani toti odata sau integral?MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 13:58, 4 Aprilie 2014
Da, în rate, timp de 7 ani, începînd cu 2017. Nu aveţi nicio şansă în instanţă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune dosar anrp, despagubiri ContSters53266 ContSters53266 Buna am un dosar de despagubire pe legea 10 /2001 si dispozitia primita de la primarie in baza legi 247/2005 dosarul este din 2011 la anrp nesolutionat dosarul ... (vezi toată discuția)
Evaluare imobil ( cer sa ma ajute cineva , chiar un notar daca se poate) . Hamarsold1944 Hamarsold1944 Va rog sa binevoiti sa-mi evaluati si mie un imobil din Dolj , din zona A a orasului Craiova conform grilei notariale din 2013. Imobilul nationalizat avea ... (vezi toată discuția)
Dosar anrp tgavrilo tgavrilo Buna ziua! In urma depunerii cu multi ani in urma a unui dosar pentru recuperarea unor despagubirea pentru o casa demolata si a terenului aferent, inainte de ... (vezi toată discuția)