avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Cum se poate ocupa o funcție de conducere
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Cum se poate ocupa o funcție de conducere

Cum se poate ocupa un post de șef birou într-o instituție publică până acum acea persoană fiind într-o funcție publică de execuție și odată terminând masterul ar dori să știe dacă poate participa la un concurs organizat de acea institiție.De la personal i se spune că nu are 2 ani din momentul în care a dat examen pentru clasa 1 grad profesional asistent.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 21:41, 16 August 2013
Pentru functia publica de conducere de sef birou legea 188/1999 - statutul functionarilor publici cere o vechime minima in specialitatea studiilor superioare de 2 ani (in acesti doi ani respectivul trebuie sa fi ocupat o functie publica clasa I - studii superioare). Daca nu indeplineste conditia de vechime in specialitate, nu poate participa la concursul pentru ocuparea functiei de sef bioru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare secretar comuna bogdanmarinela bogdanmarinela Poate participa la concursul de ocuparea unui post vacant de secretar comuna o persoana care are studii juridice superioare si peste doi ani vechime in ... (vezi toată discuția)
concurs sef birou cristina 33 cristina 33 Daca sunt functionar contractul detasat de la MI in cadrul primariei pot participa la concursul de ocupare a functiei de sef birou SPCLEP,acesta fiind un post ... (vezi toată discuția)
Promovarea in functie publica de conducere? IORDANA IORDANA Buna. As dori o lamurire daca se poate: pentru promovarea in functie publica de conducere, de ex. sef serviciu: o persoana care indeplineste fct. de Inspector ... (vezi toată discuția)