avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... stagiu pensie -angajat cu 4 ore
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

stagiu pensie -angajat cu 4 ore

cum se considera stagiu de cotizare pentru pensie pentru un angajat cu 4 ore la functia de baza?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:17, 18 Martie 2009
Stagiul de cotizare pentru pensie nu depinde de durata muncii ( 8 ore pe zi sau mai putin).
Diferenta este numai la cuantumul pensiei (punctaj) care va depinde de salariu.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Martie 2009
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca pentru 2 ore de lucru ludovicbutnaru ludovicbutnaru Buna ziua, Sotia mea lucreaza cu contract de munca partial,de numai doua ore pe zi.. Va rog sa-mi spuneti daca .la calcularea vechimii se considera numai ... (vezi toată discuția)
Informatii pensie si somaj ancaanca22 ancaanca22 Buna seara, As vrea sa imi spuneti daca te dezavantajeaza faptul ca in ultimi 2 ani inainte de pensionare lucrezi cu o jumatate de norma si esti platit cu ... (vezi toată discuția)
Cim part time si vechimea in munca Vilcu Gina Vilcu Gina Buna ziua .As dori sa stiu daca mai sunt in vigoare prevederile OUG 65/2005,astfel : \'\"Incepand cu data de 1 iulie 2005 , perioada in care o persoana a ... (vezi toată discuția)