avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Semnatura electronica: optionala sau obligatorie?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Semnatura electronica: optionala sau obligatorie?

Buna seara tuturor!

Am citit pe undeva ca incepand cu data de 01.07 a.c. semnatura electronica este obligatorie pentru anumite domenii de activitate. Stie cineva sa-mi spuna daca pentru a desfasura activitati de conta,resurse umane si ssm ca si PFA este obligatorie acest tip de semnatura? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mikenzo , utilizator 21:02, 16 August 2013

Incepand cu luna februarie 2011, pentru depunerea declaratiei unice 112,potrivit HG Guvernului nr.1397/2010, platitorul trebuie sa detina un certificat calificat eliberat in conditiile Legii nr.455/2001 privind semnatura electronica.
Daca depuneti D 112 trebuie sa folositi semnatura electronica.

Si, ne puteti spune unde anume ati citit ceea ce ati mentionat?:)
Multumesc pentru raspuns,nu mai stiu exact,am intrat pe google sa caut informatii despre aceasta faimoasa semnatura,si asa citisem.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere declaratii fiscale- semnatura electronica ContSters123067 ContSters123067 [b]Codul de procedură fiscală[/b] ... Art. 83 Depunerea declaraţiilor fiscale (1) Declaraţia fiscală se depune la registratura organului fiscal ... (vezi toată discuția)
Ordinul 2215/2011- declaratia 112 va putea fi depusa pe hartie si in luna iulie  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [u]Ministerul Finantelor Publice a decis sa prelungeasca cu o luna termenul in care contribuabilii pot depune declaratia fiscala unica in format de hartie. ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica activsorf activsorf Declaratia 100 se depune obligatoriu cu semnatura electronica,sau se poate depune ca si pana acum ? (vezi toată discuția)