avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Solicitarea interdicþiei de apropiere de minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Solicitarea interdicþiei de apropiere de minori

Bună ziua.Vreau să mă lămurţi,dacă în calitate de bunică,am dreptul să solicit o interdicţie de apropire la o distanţă mai mică de 100 m de nepoţii mei,a unei persoană,care dovedit prin acte, practică hipnoza?Am convingerea că aplică hipnoza asupra nepoţilor mei de 3 respectiv 1 anişor.
Cel mai recent răspuns: 1952 , utilizator 15:04, 17 August 2013
Ar trebui sa dati mai multe detalii.. daca de ex persoana de care va temeti sta cu dvs si copiii sau va e ruda ? Apoi daca acesti copiii au parinti, acestia sunt reprezentantii lor legali, lor ar trebui sa le impartasiti temerile dvs ( care in opinia mea sunt nejustificate.. cum sa hipnotizezi un copil la un an si in ce scop ?
Daca parintii ar fi de acord cu dvs, si-ar putea tine copiii departe de acea persoana incat nu-i nevoie de un ordin de restrictie.. care de altfel se aplica in altfel de situatii si fata de persoane din familie.
Da, au părinţi.Persoana respectivă este concubina băiatului meu,devenind concubina lui tot prin hipnoză,fapt recunoscut de această persoană adică,capacitatea ei de hipnotizatoare, întro emisiune TV local.Am convingerea,că aplică hipnoza şi la nepoţii mei,întrucât,de fiecare dată,după ce au fost în preajma ei,devin iraşcibili,nervoşi,tresar plângând de mai multe ori noaptea şi foarte greu reuşeşte mama lor să liniştească pe ei.
Baiatul dvs e tatal copiilor ? Parintii copiilor sunt casatoriti sau exista o hotarare in privinta copiilor ?
Copiii simt tensiunea ( capteaza energii negative ) dintre adulti si de aia se manifesta asa.
Da,sunt căsătoriţi,este tatăl copiilor,nu este nicio hatărâre în privinţa copiilor,băiatul meu are posibilitatea să vadă copiii ori de câte ori doreşte,aveţi dreptate în privinţa captării energiei negative, emanată de concubină,prin hipnoză,zic eu,(ea având 50 de ani şi băiatul meu 30 de ani).Am dreptul la o cerere de interdicţie?
Sa incerce mama sa tina copiii departe de amanta tatalui.
Incercati sa vb cu fiul, pana la urma e treaba adultilor cu cine traiesc si ce relatii sunt intre ei, insa copiii ar trebui tinuti mai departe.


Alte discuții în legătură

Incredintare minor adrian45 adrian45 Am o problema pe care eu o vonsider deosebit de complexa Am o relatie cu o femeie (momentan de concubinaj de un an de zile) aceasta are 2 copii minori 6 ... (vezi toată discuția)
Relaþia bunicilor cu nepoþii în urma divorþului BunicaMP BunicaMP În cazul divorţului în cadrul unei familii cu copii există reglementări juridice referitor la relaţia bunicilor cu nepoţii? (vezi toată discuția)
Mostenitori legali mariana r mariana r Buna seara Am si eu cateva intrebari si va rog din suflet sa mi raspundeti. Am o sora care are doi copii rezultati in urma casatoriei(concubinaj) si intrucat ... (vezi toată discuția)