avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubiri stomatolog
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubiri stomatolog

Buna ziua.In urma unei extractii dentare am fost infectat cu virusul hepatic C si vreau sa dau cabinetul(firma)dentara in judecata,si va rog sa-mi spuneti ce demersuri trebuie sa fac ca sa cer despagubiri pt.ca mi-a distrus viata iar eu sunt in somaj si concediu medical pt a ma trata.
Cel mai recent răspuns: edina , utilizator 14:57, 17 August 2013
Va puteti adresati Comisiei de monitorizare si competenta profesionala pentru cazurile de malpraxis, fie direct instantei de judecata.
Trebuie sa dovediti culpa medicului .
Sfatul pe care l-ati primit este corect si pertinent. Insa parerea mea este ca de vreme ce nu puteti demonstra in mod cert ca la acel dentist ati luat boala, fiind doar o presupunere a dvs., caile de infectare fiind nelimitate practic, nu veti obtine nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu un stomatolog pubela pubela buna ziua am un mare necaz si as vrea sa stiu daca am sorti de izbanda in 2008 m-am adresat unui medic dentist pt mai multe probleme dentare. in urma ... (vezi toată discuția)
Am scos o masea si m-am ales cu sinusurile sparte MadalinTulcea MadalinTulcea Buna ziua am si eu o intrebare am fost la un medic dentist din tulcea pentru o extractie dentara mai precis dintele 1.7 si in timpul interventiei doamna doctor ... (vezi toată discuția)
Malpraxis in stomatologie MANTAElena MANTAElena La un caz de Malpraxis trecand de ANPC , trecand de PLAGEREA PENALA , trecand de Colegiul Medicilor Dentisti , ajungand la Proces civil as dori sa aflu cat ... (vezi toată discuția)