avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu asistent personal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu asistent personal

Buna ziua! Urmeaza sa ma angajez ca si asistent personal a unei persoane cu handicap grav. La moment acea persoana cu handicap beneficiaza de o indemnizatie de 610 lei. Dupa angajare, eu ca si asistent personal voi avea un salariu sau doar acesti 610 Ron vor fi singurii bani ridicati de la primarie? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de insotitor allevyn allevyn buna seara.sant persoana cu handicap gr. 1 si am ca insotitor pe mama mea,dar fara carte de munca.am luat din decembrie pana acum 610 ron pe luna,dar astazi ni ... (vezi toată discuția)
Salarizare asistent personal a persoanei cu handicap grav nonanona nonanona care este salariu unui asistent personal al unei persoane cu handicap grav? Conform contractului de munca mai este remunerat cumva sau indemnizatia alocata ... (vezi toată discuția)
Drepturi persoana handicap grav tatiana1 tatiana1 Buna ziua, am o cunostinta asistent personal al persoanei cu handicap grav. De curand a aflat ca persoana cu handicap grav respectiv fiica sa , are dreptul si ... (vezi toată discuția)