O intrebare: licitez pentru o casa pentru care nu se mai prezinta nimeni. Am licitat la a 3-a, a 4-a licitatie. Nu mi-au acceptat pretul (era 20 mii euro la o valoare evaluata de 40 de mii cca), si urmeaza a 5-a. Vreau sa licitez in continuare, dar nu ofer mai mult. Daca nu se va prezenta nimeni cu pret mai mare, doar mai mic, fiind a cincea licitatie, poate sa se respinga oferta mea si sa isi adjudece banca casa respectiva? Si daca da, ce se intamplamai departe cu ea, cine o vinde, cui? O sa mai pot participa la licitatie? Nu voi oferi un pret mai mare, deci acest raspuns iese din discutie.
Daca executarea este facuta la cererea unui creditor diligent, de ex o banca, si aceasta a cerut executorului sa nu se vanda sub o anumita suma, nu veti adjudeca niciodata daca nu oferiti cat cere banca. Daca nu se ofera pretul respectiv se suspenda licitatia si se amana pentru un nou termen.
Am inteles, si poate executorul sa ne comunice sub ce suma a cerut banca sa nu se vanda, sau e confidential? Si chestia cu adjudecarea de catre banca ce era? Si multumesc!
Vanzare casa
utilpentrumine
Va rog sa imi dati si mie un sfat. Am facut un credit la o banca si nu am mai putut sa-l platesc. Anul trecut banca a scos casa la vanzare de mai multe ori. ... (vezi toată discuția)