avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Accesare fonduri infiintare cultura de lavanda
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Accesare fonduri infiintare cultura de lavanda

buna ziua,as dori sa stiu daca pentru infiintarea unei culturi de lavanda pot accesa fonduri europene nerambursabile.Mentionez ca am in proprietate o suprafata de 3,5ha,din care 1 ha este cu vie, iar pe restul suprafetei de 2,5 ha vreau sa plantez lavanda.Am rugamintea sa imi spuneti daca fondurile pot fi accesate pentru infiintarea intregii culturi sau o parte din suprafata ,la momentul solicitarii depuse pentru fonduri trebuie sa fie plantata deja.As mai dori sa stiu si prin ce masuri pot obtine aceste fonduri sau daca se pot accesa si fonduri SAPARD pentru lavanda.Multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 13:43, 21 August 2013
In primul rand doresc sa va rog sa nu deschideti 2 topicuri cu aceasi solicitare.
Este posibil ca cei care sunt in masura sa va raspunda sa nu fi avut timpul necesar pentru a citi intrebarea dvs.. Topicul din data de 20.august a fost sters.Va multumesc pentru intelegere.

In ceea ce priveste infiintarea de cultura de lavanda ar putea fi o posibilitate , dar redusa prin masura 121 pentru fermele familiale. Spun posibilitate redusa deoarece aceasta se inchide in 30 august.
Ar mai putea fi posibilitatea sa gasiti un GAL in zona dvs care sa mai aiba bani si masuri lansate. Acest lucru il puteti afla la primaria de care apartineti.

O alta varianta este ca sa va pregatiti terenul,pentru sesiunea 2014-2020.
Recomand sa cititi masura 112/121 din actualul program la paginile urmatoare, pentru a intelege care sunt cerintele pe care trebuie sa le indepliniti:
[ link extern ] /
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesare fonduri europene neluvot2008 neluvot2008 Buna seara! As dori sa stiu daca pot accesa fonduri europene pentru infiintarea unei plantatii de trandafiri de dulceata sau de lavanda.Va rog sa imi spuneti ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene pentru agricultura. neluvot2008 neluvot2008 Buna seara Detin 1,5 ha teren agricol,din care suprafata de 0,5 ha este cu vie nobila dar imbatranita,cealalta suprafata de 1 ha fiind ocupata cu cereale.As ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene - lavanda CristinelI CristinelI Buna seara! As dori sa aflu mai multe detalii concrete despre masura 112 pentru instalarea tinerilor fermieri. Am tot citit pe internet, dar este putin cam ... (vezi toată discuția)