avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 231 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... ACCESARE FONDURI EUROPENE
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

ACCESARE FONDURI EUROPENE

Buna seara! As dori sa stiu daca pot accesa fonduri europene pentru infiintarea unei plantatii de trandafiri de dulceata sau de lavanda.Va rog sa imi spuneti care este suprafata minima de teren pe care trebuie sa o detin si pana cand pot depune o cerere pentru accesare de fonduri.Multumesc
Cel mai recent răspuns: amg2buc@yahoo.com , utilizator 06:20, 23 Iulie 2014
Dar de ce plantele acestea sensibile si exotice, cu cerere mica si incerta? Un solar cu rosii si castraveti pe aceeasi suprafata e mai profitabil si orice taran din sat stie cum se ingrijesc.
Buna dimineata,
trandafirii si lavanda nu sint plante exotice,sint chiar profitabile daca sint ingrijite cum trebuie si cultivate in suprafete mai mari care sa va aduca un profit .
Cat despre cultivarea rosiilor si castravetilor in solar nu stie orice taran cum se cultiva pentru a obtine productii bune si de calitate,la sfaturi ne pricepem toti.
Dar revenind la problema dumneavoastra,raspunsul este DA puteti accesa fonduri pentru asa ceva,suprafata minima ideala ar fi de 5000mp pentru un a avea profit .Puteti accesa fonduri pana pe data de 31.07.2014 ,masura 121 - ferme de familie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesare fonduri infiintare cultura de lavanda neluvot2008 neluvot2008 buna ziua,as dori sa stiu daca pentru infiintarea unei culturi de lavanda pot accesa fonduri europene nerambursabile.Mentionez ca am in proprietate o suprafata ... (vezi toată discuția)
Teren necesar pt accesare fonduri europene (cultura de lavanda) gabriela_cr gabriela_cr Buna ziua. Am tot citit despre accesare fondurilor europene, despre masura 112 si 121, dar tot nu sunt lamurita. Care este suprafta minima de teren pe care se ... (vezi toată discuția)
Ajutor din partea ue in agricultura zolysoftsolutions zolysoftsolutions Buna tuturor. Fratele meu detine o microferma (sere pt. legume) in propria gradina. Are certificat de producator de la primarie. Cu asta isi vinde ... (vezi toată discuția)