avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere valoare redusa - asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere valoare redusa - asociatie de proprietari

Buna ziua ! Cererile cu valoare redusa/ ordonantele de plata sunt exceptate de la procedura informarii asupra medierii ? In cazul promovarii unei astfel de proceduri speciale - cerere valoare redusa , asociatiile de proprietari sunt scutite de plata taxei de timbru aferente introducerii cererii ?
Cel mai recent răspuns: traian23 , utilizator 19:05, 19 August 2013
Dupa ultima modificare a taxelor de timbru nu se plateste taxa de timbru pentru actiunile in pretentii pentru recuperarea restantelor la intretinere,promovate de asociatia de proprietari impotriva rau platnicilor

Insa ar fi admisibila recuperarea datoriilor de la rau-platnici pe calea procedurii cererii cu valoare redusa sau ar trebui formulata pe calea dreptului comun - pretentii ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare grigorevasile58 grigorevasile58 In calitate de reprezentant al unei asociatii de proprietari, am formulat contestatie la executare impotriva unui furnizor. Judecatoria cere taxa judiciara de ... (vezi toată discuția)
Proprietarul care face recurs (in contradictoriu cu asociatia de proprietari) este obligat sa plateasca taxa de timbru? eliasav eliasav In prima instanta, la actiunea deschisa la judecatorie, instanta a dat castig de cauza reclamantei - asociatia de proprietari. Proprietarul (paratul) ... (vezi toată discuția)
Recurs la o sentinta civila aberanta prilina prilina Am fost dat in judecata de catre Asociatia de Proprietari pentru cote restante la intretinere pe care le-am achitat exact la data la care s-a depus actiunea in ... (vezi toată discuția)