avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am urgent nevoie de consultanta unui avocat din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am urgent nevoie de consultanta unui avocat din SUCEAVA. Platesc taxa care se impune.

Bua. Am nevoie sa vorbesc cu un avocat din Suceava, sau macar cu un Notar in legatura cu o mostenire, va rog sa imi trimiteti un mesaj privat cu un numar de telefon sau o adresa de e-mail. Fara nici o problema platesc taxa de consultanta, deoarece am mare nevoie de un sfat. Astept cateva raspunsuri. Multumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 17:02, 19 August 2013
Regulamentul prezentului forum nu permite rexclama
Puteti studia tabloul consultantilor de pe forum si eventual sa solicitati informare prin mesagerie privata
Interventiie moderator: Conform art.2.6 din regulamentul forumului - nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde, cererile si ofertele de consultanta (fie ele si pro bono) se fac numai prin intermediul mesageriei private.

Topicul dvs va fi inchis. Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocati buni in constanta iulianastefan iulianastefan ce avocati buni sunt in constanta? nu foarte scump si sa nu poate sa fie mituit.Mentionez ca sunt partea vatamata nu vinovatul... (vezi toată discuția)
Caut avocat sa ma reprezinte la cnsas nicolas31 nicolas31 Caut avocat care sa ma reprezinte la CNSAS Bucuresti (dosarele din arhivele securitatii) deoarece nu se poate decat daca sunt reprezentat. (vezi toată discuția)
Caut consultanta ! ContSters327384 ContSters327384 Caut un avocat care sa ma reprezinte in instanta pentru data de 30 octombrie 2014 , ora 12:30 , pentr-un rezolvarea plangerii de neurmarire/ netrimitere in ... (vezi toată discuția)