avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Apostilare acte prin consulat
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Apostilare acte prin consulat

Buna ziua
Ma pregatesc sa incep procedurile pentru o petitie de visa tip K1. Pentru aceasta va trebui sa apostilez toate actele necesare. Intrebarea mea este daca aveti idee cat timp dureaza aceasta apostilare de documente prin intermediul consulatului roman (la Madrid in cazul de fata), mai exact a unei sentinte definitive de divort.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Inregistrare divort in romania moni3463 moni3463 Buna ziua. Am fost casatorita in SUA, s-a pronuntat divortul recent tot in SUA. Eu, venita in tara, nu am inregistrat inca casatoria la starea civila. Am ... (vezi toată discuția)
Sentinta pronuntata intr-un stat u.e. bep bep O sentinta pronuntata in Italia in care se desface casatoria dintre doi cetateni romani iar copilul este incredintat mamei, in ce forma trebuie prezentata la ... (vezi toată discuția)
Recunoastere divort in romania lili123 lili123 BUNA ZIUA, deci am la fel o problema in romania cu recunoasterea divortului pronuntat in austria, am angajat un avocat pentru procedura de Exequator dar nu a ... (vezi toată discuția)