avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul salariu

Buna ziua,
In situatia urmatoare: ingrijitor I, Scoala generala, gradatia 5, vechime neintrerupta in munca 28,5 ani (in aceeasi unitate), care este salariul pe care ar trebui sa-l incasez. Mentionez ca actualmente pe statul de plata salariul de baza este 675 lei la care se adauga 25% spor vechime, insa pe fluturasul de salariu imi apare scris la salariu de baza, 848 lei fara alte sporuri (respectiv, cel de vechime).

Alte discuții în legătură

Incadrarea cu salariul minim remuss remuss Buna ziua.Am un verisor care lucreaza la o scoala,muncitor si nu are nici salariul minim pe economie.Cum se poate ca secretarul de la scoala sa spuna ca la un ... (vezi toată discuția)
Spor de vechime inclus in salariul de baza DanyCxxx DanyCxxx Buna ziua. Sunt angajat ca Pedagog Recuperare G5 in cadrul DGASPC(institutie bugetara) si am observat ca pe chenzina nu imi apare sporul de vechime. Cand am ... (vezi toată discuția)
Vechime inclusa in salariu? cameliasndlsc cameliasndlsc Buna ziua, sunt detasata de ceva timp de la o firma privata in sectorul bugetar. In contractul pe care l-am semnat cu firma privata nu sunt trecute ... (vezi toată discuția)