avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor inmormantare copil cu handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor inmormantare copil cu handicap

Salut, va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie in legatura cu ajutorul de inmormantare la un copil cu handicap, copilul a fost minor. Care dintre parinti pot beneficia de acest ajutor? (unul dintre parinti a fost ca insotitor al copilului iar celalalt fiind pensionar cu pensie pentru persoane cu handicap), la cat se ridica acest ajutor? - MULTUMESC FRUMOS! :rtfm:
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:55, 20 August 2013
Daca tatal copilului are pensie de invaliditate (nu indemnizatie de handicap) se poate adresa Casei de Pensii pentru a primi ajutorul de deces pentru copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de inmormantare nina sima nina sima cum si de unde pot abtine ajutor de deces ptr. fratele meu care in momentul decesului primea indemnizatie de boala cu grad de handicap? (vezi toată discuția)
Ajutor pentru deces erickalina erickalina La decesul unui pensionar ce a beneficiat de pensie de handicap ( nevazator) se poate solicita acordarea ajutorului pentru deces? Daca da, unde se solicita? ... (vezi toată discuția)
Cine primeste ajutor de inmormantare? militaruflorentina militaruflorentina Buna ziua, Va relatez pe scurt datele problemei si sper sa primesc un raspuns cat mai repede. Va multumesc anticipat. Unei persoane salariate (salariu minim ... (vezi toată discuția)