avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovarea in grad a functionarilor publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovarea in grad a functionarilor publici

ma intereseaza daca conform noii HG NR. 611/2008 se impune solicitarea avizului pentru sustinerea examenului de promovare si in cu cat timp inainte trebuie solicitat de la ANFP
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 04:00, 22 Martie 2009
Potrivit art. 125 si art. 126 din H.G. nr. 611/2008, actualizata, examenul sau concursul de promovare in grad se organizeaza cu avizul ANFP.
Avizul trebuie solicitat cu cel putin 45 de zile inainte de data organizarii probei scrise a concursului (art. 126 face trimitere la art. 21, alin. 1).
Ultima modificare: Duminică, 22 Martie 2009
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in grad CAMO CAMO Buna ziua.Sunt funct.public din aug.2001.In dec.2009 am avansat in clasa I ,grad asistent.In dec.2012 se implinesc 3 ani si pot promova de la asistent la ... (vezi toată discuția)
Aviz anfp ptr promovare grad primcaz primcaz Buna ziua, As vrea sa stiu daca ptr organizarea unui examen/concurs ptr promovare a functionarilor publici intr-un grad profesional superior, este necesar ... (vezi toată discuția)
Promovare in grad si promovare in clasa IORDANA IORDANA Buna seara Pentru examenul de promovare in grad al functionarilor publici (instit.publica locala)se solicita avizul anfp sau doar se instiinteaza? art. 126, ... (vezi toată discuția)