avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat de urbanism pentru teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat de urbanism pentru teren

Detin un teren impreuna cu verisorii mei (suntem doi proprietari, terenul fiind impartit in doua parcele). Dorim sa il vindem impreuna, iar agentul imobiliar ne-a sugerat sa eliberam certificat de urbanism pentru vanzarea lui. Este necesar ca fiecare proprietar sa scoata cate un certificat de urbanism sau se poate scoate unul singur pentru tot terenul? Mai sunt necesare alte acte in afara de urmatoarele:
- cerere tip
- copie act proprietate
- incheiere intabulare
- extras carte funciara
- 2 planuri cadastrale scara 1:500
- 2 planuri cadastrale scara 1:2000
- copie buletin

Va multumesc.
Buna ziua,
Este suficienta o singura cerere pentru eliberarea certificatului de urbanism. E bine sa stiti ca termenul de eliberare al acestuia este de cel mult 30 de zile, iar vanzarea se poate face si fara acesta.
Doar de actele enumerate de dvoastra aveti nevoie la depunerea dosarului, cu mentiunea ca extrasul CF nu trebuie sa fie mai vechi de 30 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consolidare casa veche Dora Iulia Dora Iulia Buna ziua, Am si eu mai multe intrebari si sper sa gasesc raspunsul in aceasta comunitate. Am o casa veche in Bucuresti aproximativ din anul 1960 din ... (vezi toată discuția)
Refuz emitere certificat de urbanism fara cadastru si carte funciara aleksutzu aleksutzu Buna ziua, Este corect sa mi se ceara pentru un certificat de urbanism de informare copii dupa cadastru si carte funciara ? Doresc sa achizitionez un teren ... (vezi toată discuția)
Lipsa dosar cadastral mireamirela mireamirela Buna ziua! Cum se poate proceda pentru vanzarea unui apartament, pentru care dreptul de proprietate este deja intabulat in cartea funciara colectiva si ... (vezi toată discuția)