avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Anulare categorie - modalitate de contestare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Anulare categorie - modalitate de contestare

Cu noul cod rutier din data de 19 ianuarie 2013 , mi sa anulat dosarul auto categoria CE pe motiv ca nu am varsta . Daca merg in instanta reusesc sa fac ceva . Mi sa luat un drept abuziv .:sorry:

Alte discuții în legătură

Noul cod rutier 2013 probleme cu varsta legala ! alexamrian alexamrian buna ziua. am o mica problema cu intrarea in vigoare a noului cod rutier, si anume varsta legala pentru cat. c ,c+e .18 ani impliniti dupa actualul cod , 21 ... (vezi toată discuția)
Permis conducere mopede Mopedist Mopedist Conform Ordinului Ministerului Afacerilor Interne nr. 82/2013 pentru modificarea si completarea Ordinului ministrului administratiei si internelor nr. 268/2010 ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu platita degeaba rlutia66 rlutia66 In vederea transcrierii dreptului de prorietate in lista de documente care trebuie depuse figureaza si chitanta cu privire la taxa de poluare Ca urmare am ... (vezi toată discuția)