avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Datoriile CASS ma impiedica sa desfasor activitatea ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Datoriile CASS ma impiedica sa desfasor activitatea independenta

Buna ziua.De curand am vazut un articol intr-un ziar local din Pitesti-Arges,cum ca daca nu am platit datoriile catre Casa de asigurari de sanatate nu imi pot desfasura activitatea .Tin sa mentionez ca decizia a fost luata la nivel de consiliu local.Intrebarea mea este :daca exista baza legala sa se procedeze asa(fara nici o somatie in prealabil)?

Alte discuții în legătură

Plati obligatorii la sanatate? maribella maribella As vrea sa stiu daca, in calitate de traducator autorizat, trebuie sa platesc si la casa de sanatate, pe langa impozitul platit la Finante. (vezi toată discuția)
Contestatie plata cass florentin1977 florentin1977 acum citeva zile am primit telefon de la banca ca am contul blocat pentru neplata la anaf.Am mers la anaf si mi sa spus ca am o datorie la cass pentru ani ... (vezi toată discuția)
Plata contributie cas din venit inchiriere imobil mihaela silvia mihaela silvia buna ziua,este posibil sa contest in instanta,o decizie venita pt plata de contibutie la fondul national de sanatate,pt perioada 2006- 2009,gand am obtinut ... (vezi toată discuția)