Buna ziua,
Am o speta in legatura cu retrocedarea proprietatilor preluate abuziv de catre stat in perioada 1945-1950.Intrebarea mea este daca nu am facut cerere de reconstituire in baza Legii10, mai exista vreo cale prin care sa imi pot revendica imobilele?
O zi buna
Ca principiu, referitor la posibilitatea de a recupera proprietăți confiscate abuziv, termenele legale au fost depășite iar noile legi în domeniu nu prevăd repuneri în termen sau alte mijloace de inițiere a unor privind retrocedarea.
Presupun că nu ați mai inițiat o procedură în care să obțineți imobilul, precum ar fi o constatare de nulitate a unui contract, a dreptului dvs...etc.
Nu am initiat niciun fel de actiune in justitie. Mai am vreo sansa sa imi recuperez imobilele? Si daca raspunsul este afirmativ, ma puteti indruma? Cu stima
Mai precis cum ati pierdut proprietatile? In baza unei legi ,a unui decret sau cum? Se poate sa incercati o actiune in revendicare depinde de forma sub care vi s-au luat proprietatile si ce acte ati avut pe ele(C.F. )
Retrocedare
Alexandru0510
Buna ziua,
Am o speta in legatura cu retrocedarea proprietatilor preluate abuziv de catre stat in perioada 1945-1950.Intrebarea mea este daca nu am facut ... (vezi toată discuția)
Retrocedare
gheorghe118
Beneficiez de legea 118/90 fostii detinuti politici.bunicii si parintii mei au avut in proprietate o locuinta pana in anii 1960.anul care au fost arestati si ... (vezi toată discuția)