Beneficiez de legea 118/90 fostii detinuti politici.bunicii si parintii mei au avut in proprietate o locuinta pana in anii 1960.anul care au fost arestati si confiscat proprietatea.din anul 1991.92.93 am incercat sa intru in posesia documentelor d proprietate si nu am putut.nu am decat doua hartii eliberate de circa financiara din care reiese ca erau proprietari la data de 1960.va rog dak ma puteti ajuta dak mai am dreptul sa revendic acel imobil.va multumesc.
Sincer, ați depășit termenele arătate de diferite legi în care se putea introduce o asemende revendicare.
Ultima lege de care puteați să beneficiați - Legea 221/1999 - prevedea un termen de 3 ani de la apariția legii pentru introducerea unei acțiuni în recuperarea bunurilor imobile confiscate, termen depășit.
Tocmai de aceea sunt sceptic în ceea ce privește sansele reale de a recupera bunul arătat.
Retrocedare
Alexandru0510
Buna ziua,
Am o speta in legatura cu retrocedarea proprietatilor preluate abuziv de catre stat in perioada 1945-1950.Intrebarea mea este daca nu am facut ... (vezi toată discuția)