avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Informatii privind dreptul de munca a unui cetatean ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Informatii privind dreptul de munca a unui cetatean non UE in Uniunea Europeana legal si casatorit in Romania cu cetatean Roman

Buna ziua,

Ma numesc Timis Marin si sunt casatarit cu o cetateana Peruana in Romania.Are permis de sedere temporala,Membru de Familie CET Roman, eliberat de biroul de imigrari.
Intrebarea mea este:Poate sotia mea calatorii si lucra legal in Uniunea Europeana daca are permis de sedere in Romania?

Alte discuții în legătură

Permis de sedere membru de familie cetatean roman siven01 siven01 Buna ziua , As dori sa sflu daca un * permis de sedere (in RO ), ca membru de familie cetatean roman * este eliberat de autoritatile romane in conformitate ... (vezi toată discuția)
Drept de sedere parinti ai membrului de familie mohamedgas mohamedgas Ma numesc Mohamed Sunt Membru de Famile Cetatean Roman ,Casatorit aici in romania de aproape 5 ani si am un permis de sedere de 5 ani .Dupa casatorie am adus ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere permanent ca membru de familie a unui cetatean roman kiki_mihailescu kiki_mihailescu Buna ziua! As dori sa ma ajutat putin cu o problema cu care m-am confruntat inainte de a calatori in scop turistic in Paris, Franta. Sunt cetateana cubaneza cu ... (vezi toată discuția)