avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Impozit pe cladiri si teren succesiune nedezbatuta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Impozit pe cladiri si teren succesiune nedezbatuta

Exista o prevedere legala care sa oblige copilul ce locuieste in casa parinteasca dupa decesul parintilor,sa plateasca impozitul pe cladiri si teren,daca succesiunea nu este dezbatuta?Mai exact, mi s-a respins dosarul de ajutor social pe motiv ca nu am achitat impozitul pe cladiri si teren desi nu s-a dezbatut succesiunea parintilor mei.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:46, 21 August 2013
Impozitul aferent cladire+teren se realizeaza de catre persoana care detine calitatea de proprietar asupra bunurilor
Daca ui speta supusa discutiei,nu a fost dezbatuta succesiunea,pe cale de consecinta in evidenta autoritatii fiscale proprietari pe teren si cladire sunt defunctii dvs parinti,dvs nefigurand cu titlu de proprietate
Reveniti la autoritatea locala responsabila in indeplinirea formalitatilor pentru indemnizatia de somaj cu precizarea ca dvs nu detineti certificat de mostenitor asupra teren si cladire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Moștenire Maria010998 Maria010998 Bună ziua! Dacă părinții mei au murit acum 35 de ani si eu și fratele meu nu am dezbătut moștenirea atunci dar el nu a avut pretenții atunci, eu am ... (vezi toată discuția)
Mosteniri ella2010 ella2010 daca fratele meu in urmatoarele 6 luni,nu isi exprima dorinta de a participa la succesiune dupa mama noastra [tata a murit mai demult] mai are dreptul ... (vezi toată discuția)
va rog o opinie calificata elena constanta elena constanta Buna seara, va rog daca se poate as dori o opinie calificata legata de urmatoarea speta : cu ceva ani in urma (aprox 10 ani) bunicii mei au decedat , lasand ... (vezi toată discuția)