Exista o prevedere legala care sa oblige copilul ce locuieste in casa parinteasca dupa decesul parintilor,sa plateasca impozitul pe cladiri si teren,daca succesiunea nu este dezbatuta?Mai exact, mi s-a respins dosarul de ajutor social pe motiv ca nu am achitat impozitul pe cladiri si teren desi nu s-a dezbatut succesiunea parintilor mei.
Impozitul aferent cladire+teren se realizeaza de catre persoana care detine calitatea de proprietar asupra bunurilor
Daca ui speta supusa discutiei,nu a fost dezbatuta succesiunea,pe cale de consecinta in evidenta autoritatii fiscale proprietari pe teren si cladire sunt defunctii dvs parinti,dvs nefigurand cu titlu de proprietate
Reveniti la autoritatea locala responsabila in indeplinirea formalitatilor pentru indemnizatia de somaj cu precizarea ca dvs nu detineti certificat de mostenitor asupra teren si cladire
Moștenire
Maria010998
Bună ziua! Dacă părinții mei au murit acum 35 de ani si eu și fratele meu nu am dezbătut moștenirea atunci dar el nu a avut pretenții atunci, eu am ... (vezi toată discuția)
Mosteniri
ella2010
daca fratele meu in urmatoarele 6 luni,nu isi exprima dorinta de a participa la succesiune dupa mama noastra [tata a murit mai demult] mai are dreptul ... (vezi toată discuția)