avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Cat mai e CAS platit de angajat si cum se face ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Cat mai e CAS platit de angajat si cum se face calculul?

buna seara stie cineva cat mai e c.a.s platit de angajat si cum se face calculul? am primit fluturasul la cerere si mi se pare ca am niste nereguli sunt utilizator nou daca stie cineva sa imi dea si mie un raspuns stima
Cel mai recent răspuns: SimonaDinca , utilizator 22:29, 20 August 2013
Contributia de asigurari sociale de stat(CAS- pensii) retinute de la angajati = 10,5% din salariul brut
Contributia de asigurari sociale de sanatate (CASS) retinute de la angajati= 5,5% din salariul brut
Gasiti aici un calculator de salarii :
www.avocatnet.ro/content/cal...
merci frumos credeam ca au facut la misto fluturasul ca nu avea stampila si semnatura merci inca data

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Si cas si ciasoc? flori54 flori54 Daca CAS si CIASOC inseamna acelasi lucru inseamna ca platim 16% in acelasi fond? Daca DA, de ce nu avem voie sa stim adevarul? (vezi toată discuția)
Contributii cass titidav1 titidav1 Buna ziua! Asi dori o lamurire in ceea ce priveste cota de contributie la sanatate. Mentionez ca sunt salariat la o societate din cadrul ministerului ... (vezi toată discuția)
Contributii colaboratori bibiutza bibiutza buna ziua eu nu reusesc sa ma lamuresc cum sta treaba cu contributiile care trebuiesc retinute celor angajati cu conventie civila...codul civil si cel fiscal ... (vezi toată discuția)