avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Mutare proces in judetul de resedinta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Mutare proces in judetul de resedinta

Am depus o plangere contraventionala impotriva suspendarii carnetului de sofer la judecatoria in aria unde s-a emis procesul verbal de contraventie.
Va rog sa-mi spuneti daca exista posibilitatea de a muta procesul la judecatoria Cluj Napoca (unde am domiciliul stabil).
Nu exista aceasta posibilitate, decat daca aveti motive temeinice in sensul prevazut de codul de procedura civila: banuiala legitima ca procesul ar putea fi influentat sau anumite grade de rudenie intre magistratul care judeca si lucratorii de la politie, etc.

Dar, si atunci, stramutarea se face la o alta instanta egala in grad, din circumscriptia curtii de apel invecinate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de stramutare - magistratul este afin cu ginerele uneia dintre parti leusan leusan daca cer strmutarea unei cauze civile pe motiv ca magistratul(carea fost judecat la judecat locaLla iar acum este la tribunal--dar instantele se afla in ... (vezi toată discuția)
Pot sa solicit stramutarea pricinii? lili77 lili77 buna ziua Baiatul meu a luat amenda de la Politia comunitara am contestat si am castigat dar Politia Comunitara a facut recurs.Noi putem muta procesul in ... (vezi toată discuția)