avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Evacuare din spatiu
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Evacuare din spatiu

Va rugam un raspuns la urmatoarea situatie:Unitatea noastra este infiintata in baza Ordinului ministrului sanatatii nr.33/14.01.2000,care prevde ca unitatea noastra sa functioneze in spatiile date spre administrare Spitalului Judetean de Urgenta de catre Consiliului Judetean ,care este propietarul acestui spatiu.Managerul spitalului cere sa evacuam acest spatiu in termen de 1 luna,adica la 01.09.2013.Intrebarea este :are dreptul sa ceara evacuarea din spatiu?Mentionez ca unitatea noastra este unitate sanitara care presteaza servicii de intretinere,reparare si verificare aparatura medicala si avem contracte in derulare inclusiv cu spitalul al carui manager cere evacuarea.Autorizatia de functionare a fost reinoita de catre Ministerul sanatatii pe aceasta adresa in luna iulie 2013 ,iar schimbarea sediului unitatii presupune schimbarea tuturor actelor unitatii si foarte mult timp in care noi mai putem desfasura activitatea?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: cjammures , utilizator 09:41, 22 August 2013
~ Conținut șters la cerere ~
N-am inteles mare lucru,ca sa fiu mai clar ,imobilul apartine Consiliului Judetean si este dat in administrare Spitalului,iar noi functionam acolo in baza Ordinului ministrului sanatatii,spatiile si celelalte bunuri au fost preluate la infiintare(inainte de infiintare functionand ca ateliere service in cadrul spitalului) de la Spital pe baza de Protocol,iar in baza unei conventii platim catre Spital doar consumul cu utilitatile.Motivatia cereri de evacuare fiind infiintarea unei alte institutii pe baza de HG.,spunand ei ca HG fiind este superioara Ordinului ministrului si institutia nou infiintata are prioritate,desi spatii libere mai sunt in cladire ,iar din cate stim institutia reinfiintata si-a cerut spatiile vechi nicidecum spatiile in care functionam noi.
Pot sau nu sa ceara ei ca administratori evacuarea noastra.Cine plateste cheltuielile cu reautorizarea pe alt spatiu si toate celelalte care decurg din schimbarea sediului unei unitati.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare autorizare caen 8511 si 8512 clinica medicala buna ziua
va rog sa ma ajutati cu un necesar de acte pentru autorizarea unei clinici medicale CAEN 8511 si 8512.
va multumesc! (vezi toată discuția)
Manager spital si sef sectie AndreiPopescu79 AndreiPopescu79 Buna seara. Am cateva nelamuriri: Managerul unui spital este sau nu functionar public? Seful unei sectii din spital este sau nu functionar public? Ma refer ... (vezi toată discuția)
Infiintare farmacie ramy84 ramy84 Ce conditii trebuie sa indeplineasca o persoana pentru infiintarea unei farmacii, astfel incat sa poata incheia contract cu Casa Nationala de Asigurari de ... (vezi toată discuția)