In primul rant tin sa va spun buna ziua!Am si eu o problema si sper sa gasesc aici ajutorul.In anul 2010 am facut o descoperire de card la [],ca urmare a crizei si scaderea salariilor nu am mai putut plati acea descoperire.Intre timp am schimbat banca la care sa se faca virarea salariului,iar ieri,cu stupoare cand am incercat sa ridic niste bani de la un ATM,am vazut ca am contul gol.Am luat legatura cu banca si mi-a comunicat ca un domn executor judecatoresc mi-a pus proprire pe respectivul cont.Tin sa precizez ca lucrand in armata,in acel cont mi se vireaza si bani de chirie,norma de hrana pe langa drepturile banesti nete.Sincer acum nici nu stiu la ce sa ma astept,si ce sa fac de aceea va cer din suflet un sfat.Mai precizez ca descoperirea de card am facuto la actualul loc de munca,si aici nici in ziua de azi nu a venit nimic nici de la banca nici de la domnul executor.
Intrebarea mea este daca e legala aceasta poprire pe cont,ce pot face eu acum avand in vedere ca salariul meu net este undeva in jur de 820 de lei,iar in respectivul cont se vireaza lunar in medie 1300 de ron.Va multumesc anticipat.
Eu zic ca toata suma poate fi poprita. Vi se ia doar 1/3 tocmai pentru a avea ce manca, astfel nu puteti zice ca norma de hraha are destinatie speciala, de asemenea banii pentru haine sau alte sporuri , care fac parte din veniturile salariale nete.