avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Varsamant pentru handicap compensat cu fond creante ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Varsamant pentru handicap compensat cu fond creante salariale

In anul 2011 nu am constituit si virat varsamantul pentru handicap,in urma uni control a trebuit sa-l constitui si sa-l virez ,in anul 2011 am constituit si virat fond creante salariale-nu trebuia sa-l constitui si virez pentru ca unitatea este institutie publica vreau sa stiu daca se poate face compensare intre cei doi vectori fiscali.In 2012 am completat formularul 40 si am scos vectorul fiscal fond creante salariale.

Alte discuții în legătură

Declaratii fiscale - varsaminte la persoane cu handicap assy64 assy64 Buna seara, Va rog sa-mi spuneti daca nu am constituit si virat varsamantul la persoane cu handicap cum se calculeaza penalitatile? Pana in anul 2011 am avut ... (vezi toată discuția)
Provizioane teodorescu_mgv@yahoo.com teodorescu_mgv@yahoo.com Buna ziua ma confrunt cu o problema putin cam dificila. Lucrez la o fundatie si la sf anului 2011 pentru a nu avea profit am constituit provizioane art ... (vezi toată discuția)