avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Locul executarii pedepsei - alegerea penitenciarului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Locul executarii pedepsei - alegerea penitenciarului

Mi s-a spus de la penitenciarul colibasi arges, ca acolo nu isi pot efectua pedeapsa decat detinutii care au regim de maxima siguranta, respectiv condamnari de peste cinci ani cu regim inchis. este adevarat? eu urmeaza sa efectuez o condamnare de un an si 15 zile, infractiune la regimul de circulatie. mi s-a spus ca, dupa perioada de carantina de 21 de zile, voi fi transferat obligatoriu la tg. jiu sau la turnu severin. oare nu a fost o informatie rau - voitoare? penitenciarul colibasi nu are si regim semideschis pentru detinuti cu pedepse mai mici? mentionez ca pe 18 / 19 sept ac, voi avea condamnare definitiva la un an si 15 zile. domiciliul meu este in campulung, arges (40 km de penitenciar), deci, sper ca voi efectua pedeapsa la colibasi, cel mai aproape penitenciar din judet. sau nu? cine ma pote ajuta cu un raspuns? multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Contestatie carmenalecu carmenalecu Daca cineva care executa acum o pedeapsa de 1 an si 15 zile pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice si refuz probe biologice, a primit dupa 2 luni ... (vezi toată discuția)
Transfer penitenciar elena_h elena_h Buna ziua, Prietenul meu are de executat 1 an si 2 luni si deocamdata se afla in primele 21 de zile de carantina(asa am inteles ca se numesc) dar am fost ... (vezi toată discuția)
Regim de detentie trebuia sa fie semideschis dar va fi inchis? puncuskaa puncuskaa la constatarea regimului de detentie exista institutia legii mai favorabile? ex.daca voi fi condamnat la 3 ani 6 luni pe baza vechiului cod ce regim primesc? ... (vezi toată discuția)